Ga naar hoofdinhoud

Hoe gaat het met jou? Heb je nog scherp wat jouw drijfveren zijn? Wat je wilt bereiken in het leven? Wat jouw droom is? Door alle hectiek, deadlines, afspraken die nagekomen moeten worden en veel te lange actielijsten kunnen er momenten ontstaan waarop je even niet meer zo scherp hebt of je wel op de goede weg zit. Past je werk nog wel bij wat je wilt bereiken in het leven?

Je drijfveren

Tijdens dit weekend ga je in de natuur in een ontspannen omgeving op zoek naar jouw drijfveren, jouw bezieling. Professionals (trainers/coaches) ondersteunen je bij die zoektocht. De natuur is je voedingsbodem waar je antwoorden gaat vinden. Wij helpen je met het stellen van de juiste vragen. Dit is een fysieke en mentale check up die je verder helpt.

Hangmat
IMG_2373

Leven in het hier en nu

Je krijgt de mogelijkheid om te genieten van het hier en nu. Morgen en gisteren even loslaten, er gewoon zijn en de mooie natuur ervaren. Als je dat wilt kun je verschillende natuurwandelingen maken en ontspanningsoefeningen doen, zoals meditatie of mindfullnessoefeningen, niets moet en veel kan.

Tot jezelf komen

Persoonlijke ontwikkeling

Op zoek naar je drijfveren, je bezieling

Wat wil je bereiken in het leven?

Jaag je je dromen nog na?

Past je werk nog bij je?

Fysieke en mentale check up

Leven in het hier en nu

Praktisch:

Duur: 2 dagen (weekend)

Doelgroep: iedereen die zich afvraagt of hij nog op de goede weg zit

Maximaal aantal personen: 8 personen

Locatie: in overleg

Investering: op aanvraag

Aanmelden
Back To Top