Ga naar hoofdinhoud

Ga helemaal op in de prachtige natuur van de Veluwe tijdens een unieke wandeling of meerdaagse trektocht met avontuurlijke overnachting in het gebied. Leef even in het hier en nu en ervaar de verschillende landschapstypes, de cultuurhistorie en de prachtige natuur. Maar ook wat de Veluwe culinair te bieden heeft: een kopje dennenthee of een lunch of diner op een bijzondere plek. Waar mogelijk plukken we ons eten zelf in de natuur. Waar dat niet kan werken we zoveel mogelijk met Veluwse streekproducten.

Ik begeleid je bij je persoonlijke natuurbeleving. Afhankelijk van wat jij wilt weten, vertel ik over het gebied en de natuur. Ik ben constant in interactie met jou en de groep. Daarom is elke wandeling of trektocht uniek. Ik heb geen vast praatje: de groep stuurt mij in wat ze wil horen, zien en ervaren. Elk wandeling wordt ook op basis van jouw wensen samengesteld.

Bel of mail me gerust als je meer wilt weten over deze wandeling!

heide-veluwe-3

“Onlangs hebben wij een wandeling gelopen onder begeleiding van Sander. We hebben genoten van zijn enthousiasme, kennis en heldere verhalen. Hij is een boeiende verteller en hij legt makkelijk contact met iedereen.”

– Ilse Baltussen (Familiewandeling)

Ontstaansgeschiedenis Veluwe

Landschapstypes

Cultuurhistorie

Bos- en natuurbeheer

Wild en jacht

Mindfulness

Kruiden plukken

Praktisch:

Duur wandeling: bij voorkeur minimaal 2 uur

Maximaal aantal deelnemers: 12 personen

Locatie, start- en eindpunt: in overleg

Richtprijs per wandeling van 2 uur: € 120,–

Prijs lunch of diner: in overleg

Investeringskosten meerdaagse trektocht: in overleg

Aanmelden
Back To Top