Ga naar hoofdinhoud

Een lange dag vol vergaderingen? Dan ben je toe aan een wandeling die je hoofd leeg maakt, waardoor je weer fris verder kunt naar het volgende overleg. Even de benen strekken en de zinnen verzetten. En even tot rust komen en energie bijtanken.

Natuurwandeling

Deze wandeling kan overal plaatsvinden, als er maar natuur in de buurt is. De Veluwe met de vele conferentieoorden aan de bosranden vormt een belangrijke uitvalsbasis. Afhankelijk van jouw wensen en die van de groep kom je meer te weten over bomen, bosbeheer, landschapstypes en de ontstaansgeschiedenis van de Veluwe.

Leef een moment in het hier en nu en beleef de Veluwe in al haar kracht en pracht. Misschien hebben we zelfs nog even tijd voor een kop thee van de kruiden die we onderweg zelf geplukt hebben.

Houtvuurtje

In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben wij, als teamuitje,  Sander een dagje mee mogen helpen om de wilde groei van de Japanse duizendknoop wat in te perken.

Daarnaast heeft Sander ons deze dag meegenomen op een natuurwandeling door ‘t Sterrebos bij Ellecom. Hij heeft ons verteld over het ontstaan van het gebied, de wijze waarop de natuur zich ontwikkelt en hij heeft ons gewezen op de achtergebleven sporen van verschillende dieren. Al met al geeft Sander je een hele andere blik op de natuur en wijst hij je op dingen die je normaal gesproken nooit zelf zouden zijn opgevallen. Sindsdien kijk ik dan ook met andere ogen als ik door een bos loop.

Sander weet educatie en plezier uitermate goed samen te smelten; een echte aanrader!”

– Maarten van den Brink (Teamleider Information Management Eurofiber)

Korte break in een lange werkdag

Hoofd leeg maken

Energie opdoen

Rust en ontspanning

Benen strekken

Beleef de Veluwe

Praktisch:

Duur: 1 of 2 uur

Doelgroep: managers, individuele medewerkers/zelfstandig ondernemers, teams of afdelingen

Capaciteit: 12 personen (meer deelnemers in overleg mogelijk)

Locatie: in overleg

Investering: € 150,– voor een wandeling van 2 uur

Aanmelden

Back To Top